Vartiovuorenkatu, Turku

Selkeät linjat ja vanhan talon tunnelmaa, 89 m2

Kohteeseen kaivattiin lisää avaruutta ja valoa. Kulmikkaat tilat asettivat omat haasteensa. Säilytystilat rakennettiin kiinteiksi, tilan muotojen mukaan ja näin hyödynnettiin myös poikkeuksellinen huonekorkeus niin olohuoneessa kuin eteisessäkin. Huoneiston alkuperäiset peiliovet säilytettiin ja kunnostettiin.

Lattialle asennettiin laadukas laminaatti. Seinäpinnat maalattiin kahteen kertaan. Huoneiston täysremontti toteutettiin laadukkailla materiaaleilla. Myös sähkö- ja LVI-työt toteutettiin samalla.

Keittiö: Kodin sydän uusittiin täysin. Kaapistot ovat oviltaan korkeakiiltoiset ja käytössä helppohoitoiset. Keittiötason taustalla olevalle seinälle asennettiin tyylikäs ja helppohoitoinen akryylilevy.

Kylpyhuone: Tilat uusittiin täysin. Kaarevaseinäinen suihkukaappi sijoitettiin nurkkaan. Lattian kaatokulmaan kiinnitettiin erityistä huomiota, kun tilan viemäröinnin paikka säilytettiin entisellään.

Asiakas: Stiftelsen för Åbo Akademi

 


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13